یادآوریهای خودکار پیامک
تنظیم زمان و قالب یادآوری پایان اشتراک، کاربران جدید و کاربران تمدید نکرده با لینک خرید و تخفیف
در سرویس پیامک ← یادآوری خودکار میتوانید برای هر مرحله، فعالبودن، قالب و گزینههای لینک خرید و تخفیف را جدا تنظیم کنید.
سه گروه یادآوری
| گروه | زمانهای قابل تنظیم در پنل |
|---|---|
| نزدیکشدن به پایان اشتراک | ۷، ۳ و ۱ روز پیش از پایان، و روز پایان اعتبار |
| کاربران جدید | حدود ۳۰ دقیقه پس از ثبت مشتری، سپس ۱، ۳ و ۷ روز بعد |
| کاربران تمدید نکرده | ۱، ۲، ۳، ۷ و ۳۰ روز پس از پایان اعتبار |
یادآوری کاربران جدید برای مشتریانی بررسی میشود که دسترسی فعال عادی یا آزمایشی ندارند. منظور از ثبت مشتری، زمان ایجاد مشتری در اینپی فای است؛ نه لزوماً زمان نصب اپلیکیشن.
یادآوریهای اشتراک بر اساس حق دسترسی عادی یا آزمایشی دارای تاریخ انقضا بررسی میشوند. وجود دسترسی جدیدتر با تاریخ پایان دیرتر برای همان مشتری و حق دسترسی، در انتخاب رکوردها در نظر گرفته میشود؛ این یادآوریها مربوط به دسترسی بدون تاریخ پایان نیستند.
تنظیم مرحلهبهمرحله
- ابتدا سرویس را در تنظیمات رویدادها فعال کنید.
- در یادآوری خودکار، ساعت ارسال را تعیین کنید.
- گروه موردنظر را باز و مراحل لازم را فعال کنید.
- برای هر مرحله قالب متناسب انتخاب کنید.
- در صورت نیاز، لینک خرید یا تخفیف همان پروژه را انتخاب کنید.
- پیشنمایش را بخوانید و تغییرات را ذخیره کنید.
ساعت روزانه بر اساس زمان تهران است. مرحلهی حدود ۳۰ دقیقه پس از ثبت مشتری، مستقل از این ساعت بررسی میشود. پیامها وارد صف میشوند؛ ساعت تنظیمشده زمان بررسی و شروع فرایند است و تضمین دریافت پیام در همان دقیقه نیست.
افزودن لینک خرید
لینک خرید باید از لینکهای فعال همان پروژه انتخاب شود. هنگام ارسال، لینک به مشتری مربوط میشود تا مسیر خرید برای همان شناسهی کاربر ساخته شود. این کار به ساخت یک لینک خرید فعال از قبل نیاز دارد.
افزودن تخفیف
تخفیف را از گزینههای فعال همان پروژه انتخاب کنید. هنگام ارسال، کد فعال، منقضینشده و دارای ظرفیت استفاده بررسی میشود. انتخاب تخفیف در تنظیمات تضمین نمیکند که در زمان ارسال هنوز کد قابل استفاده داشته باشد.
اگر لینک خرید پذیرش کد تخفیف را فعال کرده باشد، کد به آدرس خرید هم اضافه میشود. لینک و کد به انتهای متن پیام افزوده میشوند و تعداد بخشهای پیامک را افزایش میدهند.
مثال
برای تمدید اشتراک، مرحلهی ۳ روز پیش از پایان را فعال کنید، قالب یادآوری انقضا را انتخاب کنید و لینک خرید تمدید را اضافه کنید. مرحلهی روز پایان را فقط در صورت نیاز روشن کنید؛ لازم نیست تمام مراحل فعال باشند.
برای پیگیری نتیجه، گزارشهای ارسال را ببینید.